Имам голям проблем значи духнах гарнитура на главата ,обаче си закарах колата на ход до майстора и си вървеше на пушка . Днес я сглобиха обаче пали само на два цилиндъра 1-3 , а 2 и 4 ги няма на какво може да се дължи това .Иначе си има ток навсякъде бобини , кабели и свещи всичко е 6 . Моля помагаите че иначе съм пешеходец колата е АлфаРомео 155 1.8 Т.С. 8 клапана
Известие
Collapse
No announcement yet.
pomagaite
Collapse
X
-
...освен да са миксирали кабелите нещо... знам ли...75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
-
Първоначално публикувано от TRENDi...освен да са миксирали кабелите нещо... знам ли...поздрави бтв виж тоците на колата
Comment
-
Колега, аз имах същият проблем преди време на 155 1.7 ТS, но след смяна на свещи и кабели всичко си беше ок! в единият ос сервизите в който бях ми бяха омотали кабелите и отново се получи гадната шиня- колата си пали и си работи на празен ход но сякасх вместо бензин в резервоара имаше сок от моркови и няма изфорсиране, а това вече си беше от омотани кабел-бобина! потърси малко в manual-a реда по който се вързват кабелите към бобините и си ги проследи! до колкто знам ти трябва също да си с 8 еднакви свещи на колата нали? Ако не намерисх нищо което да ти сварши работа на драго сърце ще ти начертая една схема стига тя да помогне за решаването на проблема ти!
Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша
Comment
Comment